Cele mai recente sfaturi și inspirații pentru casa ta

26.6.2024 9:53.15 11

Balansoar suspendat - unde și cum să-l atârnați?

Balansoarele suspendate sunt un plus din ce în ce mai popular pentru exterior și interioare. Ele oferă o combinație perfectă de confort și estetică. Aceste fotolii sunt vândute în diverse modele și finisaje, ceea ce le face un plus versatil pentru terasă, balcon, grădina de vară sau orice spațiu exterior sau interior. Aruncă o privire cu noi unde poți agăța un balansoar, cum să-l atașezi corect și în siguranță și ce tipuri poți găsi în oferta noastră!

Citește mai mult
10.6.2024 14:00.00 908

Alege dușul solar potrivit

Oferă energie și împrospătează în zilele toride de vară. Îl poți folosi după ce ai lucrat în grădină sau după o activitate sportivă. În același timp, dușul exterior servește și ca ajutor practic pentru grădină, cabană, cabană, casă de familie, piscină sau vacanță în camping. Această soluție durabilă oferă opțiunea dușului sezonier pentru bani puțini și fără electricitate.

Citește mai mult
3.6.2024 15:37.19 23

GHID: Cum să alegi un șezlong de grădină?

Confort pe șezlong, relaxare în grădina verde, pe terasă sau lângă piscină, cafea cu gheață sau băutură de vară în mână și fără responsabilități. Acesta este un moment care este doar pentru tinHojdaniee! Un șezlong de grădină poate reprezenta locul tău de odihnă, unde te poți „reîncărca” în orice moment și să iei o pauză din agitația cotidiană. Dar cum să alegi șezlongul potrivit? În articolul nostru, vă vom sfătui ce să luați în considerare atunci când alegeți un șezlong de grădină și cum să-l alegeți pe cel potrivit pentru dvs.

Citește mai mult
14.5.2024 13:46.46 32

O casa cu groapă cu nisip - confort de vară pentru copii și parării

Râsete fără griji ale copiilor, peste tot pline de matrițe, lopeți și creații creative. Casa cu grădina cu nisip este un loc în care distracția nu se termină niciodată. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă distra copiii la aer curat și de a sprijini dezvoltarea lor sănătoasă, o casă din lemn cu o cutie de nisip glisabilă este alegerea perfectă!

Citește mai mult
4.3.2024 9:00.00 52

Unelte de grădină, datorită cărora vă veți bucura să lucrați în grădină

Indiferent dacă grădina ta tocmai se trezește sau că te afli deja în mijlocul sezonului de vegetație, uneltele și accesoriile potrivite pentru grădină sunt cheia pentru a avea grijă de paradisul tău verde. Uneltele și accesoriile de calitate nu numai că îți vor ușura munca, ci vor asigura și creșterea sănătoasă și frumusețea plantelor tale. În acest articol, ne vom uita la ce piese cu siguranță nu ar trebui să lipsească din regatul tău grădină!

Citește mai mult
5.2.2024 13:30.00 52 Comenatarii 0

Stilul industrial - inspirații pentru casă și cafenea

Lemn cu o patină distinctă, elemente metalice, „aspect” brut și funcționalitate - acesta este stilul industrial. Se bazează pe mediul de hale industriale și fabrici, aducând simplitate și autenticitate în interior. Este unul dintre cele mai populare stiluri atunci când proiectați interioare funcționale moderne. Intenționați să vă mobilați casa, cafeneaua sau restaurantul în stil industrial? Avem sfaturi și inspirații utile pentru a vă ajuta să creați un interior unic și elegant!

Citește mai mult
Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare