Seturi de bere

Pentru amuzanți, iubiți de mâncare și prieteni, avem kiturile de bere – o masă de bere cu 2 bănci. Un set de bere de grădină este ideal pentru festivităţi de familie, grătare sau stând în grădina ta. Puteţi să le asamblaţi cu uşurinţă – puteţi pur şi simplu să le transferaţi acolo unde este nevoie.

Parametrii

Culoare:

Material:

Seturi de bere

Aceste bancuri sunt atât din plastic cât și din lemn. Fabrica de bere din plastic este ușor de întreținut, de aprins și ușor portabilă (o puteți chiar plia și împacheta în cutii portabile cu mânere). Avem, de asemenea, o masă pliabilă care poate fi utilă și întotdeauna disponibilă. Fabrica de bere, cu sau fără suport, este solidă, de asemenea din cauza construcției oțelului. De asemenea, este ușor de asamblat – îl pui jos și îl poți transporta ușor în portbagajul unei mașini.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare