Povestea e-shop-ului Jurhan

juraj

Cum a început totul?

Povestea noastră a început în jurul anului 2015, când încercam să găsim accesorii potrivite pentru casa noastră pe internet. Cu toate acestea, am găsit fie produse extrem de scumpe, fie ieftine și de calitate scăzută. Nu a existat niciun magazin care să fi putut aduce pe piață produse cu un design plăcut la un preț corect. Și așa s-a născut o idee - de ce să nu-ți pornești propriul e-shop și să acoperim astfel cererea pe care o aveam doar noi? Ne-am convins ulterior și suntem în continuare convinși de mii de clienții noștri că ne-am descurcat bine, mulțumesc!

Ceea ce vă aducem?

„Misiunea noastră este să creăm o atmosferă plăcută în casele dumneavoastră împreună cu dumneavoastră și să vă oferim tot ceea ce este necesar pentru locuire, relaxare și lucru confortabil în atelier sau grădină."

Încercăm să facem portofoliul nostru divers, astfel încât să puteți găsi tot ce aveți nevoie într-un singur loc. În oferta e-shop-ului nostru, avem echipamente pentru grădinarii pasionați care se îngrijesc cu drag de regnurile lor de grădină, dar și pentru cei care doresc să se relaxeze și să-și încarce bateriile în grădină. Bineînțeles, ne gândim și la meseriașii acasă care îmbunătățesc constant ceva cu gust și entuziasm. În plus, puteți găsi și mobilier și accesorii pentru casă cu un design plăcut și o utilizare excelentă.

 

✔️ Un portofoliu larg de produse – aici veți găsi o selecție largă de piese de înaltă calitate pentru interior și exterior.
✔️ Întotdeauna produse noi – ne extindem constant oferta cu produse noi pentru casa, gradina sau atelierul.
✔️ Calitate germana – nu luăm cu ușurință alegerea furnizorilor, ne concentrăm în principal pe produse de înaltă calitate din Germania.
✔️ Preturi favorabile – motto-ul nostru este „calitate la un preț favorabil".Selectăm produsele astfel încât acestea să fie accesibile pentru cel mai mare grup posibil de clienți.
✔️ Livrare expres – avem 99% din produse in stoc, livram intotdeauna in 24 de ore de la comanda.

 

Valorile noastre

ko

Comunicare
răspundem prompt și avem un serviciu de încredere pentru clienți. Suntem bucuroși să vă sfătuim în orice, să vă ajutăm să alegeți sau să aflăm informații suplimentare.

p Abordare prietenoasă
suntem aici pentru tine în fiecare zi, fie prin telefon, fie prin e-mail. Aici veți găsi un mediu plăcut și o atmosferă prietenoasă.
l Umanitate
nu suntem un alt magazin electronic anonim. În spatele funcționării magazinului nostru electronic se află niște fețe specifice conduse de șeful mereu bine adaptat Juraj Hanták alias Jurhan. Sună și vezi :)
t Lucru in echipa
Rămânem uniți. împreună ne unim. Formăm o echipă care are o idee clară despre direcția viitoare și despre valorile corporative.
r Dezvoltare
ne dezvoltăm pe noi înșine și magazinul nostru electronic. Avem grijă de magazinul nostru online - îl îmbunătățim și îl îmbunătățim treptat, astfel încât să puteți face cumpărături la noi bine și convenabil.
Vom fi fericiți dacă vă alăturați clienților noștri mulțumiți!

 jurhan

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare