Răcire și încălzire

O temperatură plăcută în interiorul dumneavoastră în lunile de vară nu are preț. În zilele toride, o adiere răcoroasă este binevenită. Transformați o zi insuportabilă de căldură într-o zi plăcută de vară plină de răcorire!

Parametrii

Culoare:

Material:

Răcire și încălzire

Vă puteți desfășura confortabil acasă sau la birou cu ajutorul unui ventilator. În zilele cu temperaturi ridicate, se asigură de confortul dumneavoastră, iar intensitatea fluxului de aer poate fi ajustată în funcție de temperatura resimțită personală. Sistemul de climatizare are și alte funcții - pe lângă faptul că funcționează ca un ventilator, are capacitatea de a răcori, umidifica și curăța aerul. Rezultatul este o climă benefică în care vă veți simți cu adevărat bine.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare