Elegant în stil rustic

10.10.2023 14:30.00 894

Stilul rural de viață are multe forme, reflectă modul de viață al oamenilor obișnuiți din trecut. Puteți decora interiorul apartamentului sau casei dvs. în stilul rural englezesc, Provence franceză, minimalism și curățenie scandinavă, trăirea slovacă în trecut, Mediterana sau multe altele. Cu toate acestea, stilurile rustice au un numitor comun – mobilierul și accesoriile sunt funcționale, nu doar frumoase.

Elegant în stil rustic

Stilul rustic nu aparține doar cabanelor și caselor mai vechi, așa cum ar părea la prima vedere. De asemenea, este foarte popular în casele noi moderne. 

 

Funcționalitatea este pe primul loc

La amenajarea interiorului se acordă grijă ca toate piesele de mobilier să îndeplinească în principal aspectul funcțional. Amplasarea pieselor individuale trebuie gândită, fiecare lucru își are locul, funcția, beneficiile și este practic utilizabil.

Cabinet în stil rustic

Dulap universal alb în stil rustic potrivit pentru baie, hol, living, camera copiilor si dormitor. Datorită acesteia, puteți organiza clar tot ce aveți nevoie. 

 

Urmează confortul, simplitatea și mult lemn

Lemnul, ca material din trecut, are o prezență cu adevărat mare în stilul rustic. Atmosfera rurală poate fi evocată mai ales demobilierul din lemn, care arată plăcut, cald și confortabil.

Cufăr de lemn

Cufă din lemn de salcâm (85 × 44 × 48 cm) aduce naturalețe, aromă și culori ale naturii în interior. 

 

Simplitatea este adesea completată (într-o mică măsură) cu modele și ornamente care pot face interiorul deosebit și îi pot oferi o notă de eleganță. Modele și ornamente il poti incorpora in interior prin materiale textile (huse de perna, perdele, covoare...), lampi sau diverse obiecte decorative.  

Confort și o atmosferă plăcută și familiară

Confortul și o atmosferă plăcută și familiară sunt printre caracteristicile de bază ale stilului rustic. (Sursă: Unsplash)

 

Eleganță îmbrăcată în alb

Dintre toate stilurile de țară folosite aici în Slovacia, stilurile scandinave și provensale aparțin, fără îndoială, pe primul loc. Ele sunt caracterizate prin utilizarea culorii albe în mare măsură. Utilizarea sa este evidentă – albul este culoarea simplității, purității și eleganței.

Camera este dominata de alb, care mareste optic spatiul.

Camera este dominata de alb, care mareste optic spatiul. (Sursă: Unsplash)

 

Datorită folosirii culorii albe, spațiul devine aerisit, pare mai spațios și arata curat. Acesta este și motivul pentru care stilurile provensale și scandinave au devenit atât de populare în regiunea noastră.

 

Leagăn pentru apartament

Culorile deschise precum albul și bejul luminează spațiul. Aceasta leagăn suspendat pentru apartament și pentru exteriorte încântă prin legarea sa în macrame și designul boho. Deasemenea disponibil de culoare antracit.

 

Stilurile scandinave și provensale sunt preferate

Stilul scandinav funcționează cu forme minimaliste, culori slabe și nu poate fi refuzat un sentiment de detaliu. Folosește pe scară largă culorile și materialele naturale (lemn, piele, in, ceramică...). Mobilierul este funcțional și practic. Un spațiu mobilat în acest stil arată foarte curat, plăcut și armonios.

Atemporalitatea din nord aduce o combinație de simplitate și modele. Plantele sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă - datorită lor, camera arată plăcută și confortabilă.

Atemporalitatea din nord aduce o combinație de simplitate și modele. Plantele sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă - datorită lor, camera arată plăcută și confortabilă. (Sursăj: Unsplash)

 

Stilul provensal este mai colorat – este mai colorat, ii place mov apatic, alb si bej, mobilierul are adesea elemente decorative, se folosesc mai multe accesorii si decoratiuni. Toate acestea sub semnul romantismului și delicateței franceze.

Lasa-te purtat de frumusetea peisajului francez. Dantela si motivele florale aduc delicatete si romantism in interior.

Lasa-te purtat de frumusetea peisajului francez. Dantela si motivele florale aduc delicatete si romantism in interior. (sursă: Pixabay)

 

5 sfaturi pentru un stil country în casa ta

 

1. Găsiți stilul „tău”, încercați-l

Apartamentul sau casa ta nu trebuie să arate ca dintr-un catalog. Spațiul în care locuiești reflectă personalitatea ta și caracterul familiei tale. Lăsați-vă semnătura și în interior - înconjurați-vă cu ceea ce vă aduce bucurie, nu vă fie frică să vă jucați cu culorile și materialele. Dacă vă place eleganța, adăugați mai multă eleganță, dacă simplitate, forme austere și culori calde, mergeți pe această cale.

Fiecare casă poate avea propriul său solitaire - o piesă specială care atrage atenția, adaugă originalitate interiorului și te va face fericit, pentru că este o reflectare a ta.

Fiecare casă poate avea propriul său solitaire - o piesă specială care atrage atenția, adaugă originalitate interiorului și te va face fericit, pentru că este o reflectare a ta. (sursă: Unsplash)

 

2. Combină piesele moderne cu cele mai vechi

În prezent, este foarte populară combinarea pieselor mai vechi cu altele noi, moderne. Inspiră-te, internetul este o fântână de idei. După cum am scris mai sus, bineînțeles că nu trebuie să rămâneți doar la un singur stil - puteți anima stilul scandinav auster cu mai multe culori, puteți completa stilul provensal cu mobilier scandinav simplu, depinde de dvs.

În zilele noastre, stilurile individuale sunt adesea combinate, materialele și modelele sunt experimentate, sunt folosite piese noi și vechi în același timp

În zilele noastre, stilurile individuale sunt adesea combinate, materialele și modelele sunt experimentate, sunt folosite piese noi și vechi în același timp. (sursă: Unsplash)

 

3. Afișează și ascunde

Unele lucruri merită să fie la vedere în fiecare zi, altele pot sta în dulapuri, dulapuri sau cufere. Faceți o strategie și găsește un loc pentru toate - spațiul va fi mai bine curățat pentru tine. Când există prea multe deșeuri în spațiu, se poate simți distragător și aglomerat.

Cufăr pentru șezut

Un cufăr cu zonă de relaxare Henry iti ofera un spatiu mare pentru depozitarea diverselor lucruri. Se potrivește în hol, dormitor și living. 

Un cufăr cu zonă de relaxare Henry 

Dacă doriți să vă „curățați" spațiul, încercați de ex. reduce cantitatea de lucruri la vedere. Afișați lucruri care vă fac ziua, îmbunătățiți starea de spirit. Totuși, și aici (chiar și cu stilul provensal, căruia îi plac mai multe accesorii), totul cu moderație. Dacă tăiați puțin, veți respira mai bine în spațiu și vă va fi mai ușor să îl păstrați curat.

Fiecare interior va aprecia o anumită cantitate de simplitate și minimalism.

Fiecare interior va aprecia o anumită cantitate de simplitate și minimalism. (sursă: Unsplash)

 

De exemplu sufrageria este plina de diverse lucruri pe care vrem sa le avem la indemana (reviste, pixuri, cărți, cuvinte încrucișate, lumânări, cremă de mâini...). Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să fie pe masă, sub masă sau răspândite în toată camera și la vedere.. Adună-le din jurul camerei (vei fi surprins câți sunt) și fă-ți locul pentru ei –de exemplu. într-o comodă, o comodă mică sau un sertar de birou.

Cufărul poate servi și ca o măsuță de cafea cu un spațiu imens de depozitare - puteți încăpea toate lucrurile care încă se află în el.

Cufărul poate servi și ca o măsuță de cafea cu un spațiu imens de depozitare - puteți încăpea toate lucrurile care încă se află în el. (sursă: Unsplash)

 

---> SFATUL NOSTRU: Cufăr din lemn din Jersey cu capac pliabil - încărcare până la 100 kg

Un cufăr pentru comorile tale - este o piesă de interior populară tocmai datorită funcționalității sale.

Un cufăr pentru comorile tale – este o piesă de interior populară tocmai datorită funcționalității sale.

 

Un cufăr este o piesă de mobilier ideală pentru un apartament sau casă – este 2 în 1, partea superioară (pentru ședere/depozitare) și spațiul de stocare intern vă vor servi. Mulți oameni îl plac pentru utilizarea sa practică și îl folosesc:

  • în dormitor pentru lenjerie de pat, perne și pături (cum ar fi lenjerie de pat sau husă de pilota)
  • în camera de zi pentru cărți, reviste, perne, pături sau orice trebuie să fie la îndemână
  • în hol pentru cizme înalte, cizme de cauciuc, rucsacuri, pălării, eșarfe și alte lucruri pe care avem nevoie de unde să le depozităm când venim acasă sau ieșim

 

Puteți folosi partea superioară a pieptului:

  • ca zonă de relaxare – o bancă pentru sufragerie, o bancă pentru încălțarea pantofilor pe hol, o bancă în dormitor la capătul patului pentru a sta în timp ce te îmbraci...
  • ca spatiu de depozitare – de exemplu. ca o masă de canapea pentru a pune jos o băutură

 

---> SFATUL NOSTRU: Comodă alb din jerseu, în același design

Comodă din Jersey în stil country - puteți așeza comoda și comoda împreună într-o singură cameră, dar și în două diferite - spațiul va deveni astfel conectat imaginativ.

Dresser Jersey în stil country – puteți așeza comoda și comoda împreună într-o cameră, dar și în două diferite - spațiul va deveni astfel conectat imaginativ.

 

4. Magazin de antichități, bazar și piață de vechituri

Unde mai gasesti piese originale care au fost deja folosite si care nu costa mult? Dacă îți place stilul rustic și lucrurile vechi nu sunt doar „colțuri" pentru tine, mergi la cele mai apropiate bazaruri și anticariate. S-ar putea să fii surprins de câte lucruri frumoase te așteaptă aici. Unele au nevoie doar de praf, curățate și pot merge imediat pe raft, altele au nevoie de puțină îngrijire și creativitate - dar poți crea o piesă complet nouă și unică, care nu poate fi găsită în nicio altă gospodărie.

Mobilierul vechi uneori trebuie doar șlefuit și vopsit cu culoare, ceea ce o va transforma într-o piesă nouă și unică.

Mobilierul vechi uneori trebuie doar șlefuit și vopsit cu culoare, ceea ce o va transforma într-o piesă nouă și unică. (sursă: Unsplash)

 

5. Aduceți un vânt nou acasă

Sortați lucrurile vechi și animați-vă casa cu piese noi - uneori trebuie doar să schimbați pernele de pe canapea, să cumpărați mai multe plante în ghivece frumoase sau să scăpați de lucrurile inutile și să vă ușurați și camera. Camera arată dintr-o dată complet diferit, te simți mai bine și cumva proaspăt în ea. Soluția este rapidă, simplă, nu costă mult și va aduce multă muzică. Așa că du-te!

Frumusețea este în detalii - uneori nu ai nevoie de multe. Încercați să schimbați ghivecele de flori sau să cumpărați plante vii, acestea fac întotdeauna interiorul mai confortabil.

Frumusețea este în detalii - uneori nu ai nevoie de multe. Încercați să schimbați ghivecele de flori sau să cumpărați plante vii, acestea fac întotdeauna interiorul mai confortabil. (Sursă: Pixabay)

 

 

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare