Spatii practice de depozitare pentru camera copiilor - idei si sfaturi

15.11.2023 12:00.00 148

Te „îneci” în jucării, te cățări constant pe blocuri Lego și împingi alte jucării noi oriunde poți? Nu te complica! În articolul nostru, vă vom arăta cum să sortați eficient grămezi de jucării, cărți, rechizite școlare și alte lucruri în camera copiilor. Ne vom uita la câteva spații practice de depozitare care pot îmbunătăți semnificativ ordinea și confortul în camera unui copil. Să mergem!

Spatii practice de depozitare pentru camera copiilor - idei si sfaturi

 

1.pas - o acțiune mare de sortare

Vă recomandăm să nu săriți peste acest pas, chiar dacă costă ceva timp și energie. Cu toate acestea, merită să sortați tot ce este inutil și să nu colectați în mod inutil lucruri care nu sunt cu adevărat utile ție și copiilor tăi.

 

Mai puține lucruri = mai puține griji și o organizare mai ușoară

 

Să aveți o „zi de calificare” cu copiii voștri,atunci când selectați toate jucăriile și jocurile dintr-o singură grămadă și le împărțiți împreună în 3 grămezi.

  • Prima gramada: lucruri care sunt sparte, sparte – vor merge la gunoi.

  • Al doilea teanc: lucruri pe care le poți vinde sau dona celor care ar dori să le accepte și să le folosească. Această grămadă poate părea o povară, dar priviți-l ca pe ceva pe care îl puteți folosi bine - fie veți obține bani din ea vânzându-l, fie vă va oferi un cadou pentru a vă simți bine.

  • A treia grămadă: lucruri care au valoare și de aceea le păstrezi.

Vă recomandăm să descărcați totul odată, adică toate jocurile și jucăriile. Abia atunci vei vedea ce ai cu adevărat. Continuați apoi treptat în funcție de categorii - cărți, rechizite școlare, ajutoare creative și alte lucruri.

 

BACSIS: Potrivit lui Marie Kondo, un cunoscut consultant de design interior, ar trebui lăsând doar acele lucruri care ne fac fericiți. Orice altceva ar trebui să dispară. Marie Kondo consideră că curățarea este un proces care contribuie nu numai la bunăstarea fizică, ci și la starea emoțională. Atunci când faci curățenie împreună cu copiii tăi, te poți inspira și tu din această abordare. Cu toate acestea, dacă copiii tăi sunt mulțumiți de toate lucrurile și ar elimina doar câteva lucruri din colecția lor,încercați să vă stabiliți un obiectiv clar – de exemplu, putem păstra 30 din 50 de mașini mici, restul le vom trece.

Curatenie in camera copiilor

La sfârșitul acestei faze de curățare preliminară, veți rămâne cu mult mai puține articole. Îți va fi mai ușor și în camera copiilor, vei vedea.

Pasul 2 – urează organizația!

Odată ce ți-ai sortat lucrurile, primul teanc aruncat și al doilea așteaptă într-o altă cameră cuibul, începe să organizezi al treilea teanc. Presupunem că nu va fi o grămadă, ci mai degrabă o grămadă de lucruri pe care veți dori să le aranjați frumos undeva.

Organizarea camerei copiilor

 

BACSIS: Sortați lucrurile după tip (lego, animale de pluș, puzzle-uri, jocuri de societate, mașini de jucărie, mașini de jucărie de controlat...). Apoi, găsiți un loc potrivit pentru fiecare dintre aceste grupuri. Grupul ar trebui să fie bine depozitat și articolele individuale trebuie să fie ușor accesibile.

 

Atunci când organizați o cameră pentru copii, unul dintre factorii cheie este aranjarea corectă a lucrurilor spatiu de depozitare adecvat. Un mediu funcțional și în același timp estetic pentru copiii tăi necesită utilizarea eficientă a spațiilor de depozitare disponibile, sau selectarea altor soluții de depozitare adecvate. Așa că dacă ai dulapuri, dulapuri sau comode cu spațiu interior suficient și bine gândit, ai câștigat. Totuși, dacă nu sunt suficiente pentru tine, dar nu vrei să le schimbi, nu dispera, avem o soluție pentru tine. Puteți folosi unele dintre următoarele opțiuni!

 

1. Un raft cu cutii

Rafturile cu cutii sunt printre cele mai populare solutii de depozitare pentru camerele copiilor. Cutiile colorate și jucăușe sunt ușor accesibile, copiii își pot depozita singuri jucăriile în ele. Cutiile individuale pot fi îndepărtate, ceea ce poate fi și foarte practic în timpul jocului și curățării ulterioare.

Un raft cu cutii

Raft de depozitare copii pentru jucarii cu 9 cutii detasabile, UNIVERS – acest suport vă permite să depozitați cutiile în două moduri diferite

 

2. Organizator multifunctional

Articole de papetărie, jucării, lucruri de creat, cărți... - toate acestea le puteți depozita perfect în spațiul de depozitare multifuncțional. Aceasta piesa iti permite sa folosesti diferite tipuri de spatii precum rafturi deschise, spatii semiinchise, cutii inchise sau locuri pentru carti si reviste.

Organizator pentru camera copiilor

Organizator multifuncțional pentru jucării și cărți cu 2 cutii de depozitare, UNIVERS

 

Dacă copiii tăi sunt suflete creative, cu siguranță se vor bucura de tabla de scris și de desen. Puteți crea un colț creativ perfect din această casă adorabilă cu poze cu animale! Pune crete, creioane, markere, rechizite creative, lipici, benzi colorate, margele... - atunci cand vrei sa creezi cu copiii tai, vei avea totul frumos organizat intr-un singur loc.

 

– are depozitare flexibilă în partea superioară, pereții despărțitori de pe ambele părți ale baldachinului mic sunt detașabile

 

3. Dulapuri modulare cu compartimente

Un dulap cu compartimente este ideal pentru obiecte mici precum jucării mici, rechizite creative sau truse de construcție. În plus, copiii se bucură de curățarea unor astfel de spații de depozitare - fiecare compartiment (și, prin urmare, fiecare poză) ascunde articole diferite. Compartimentele fac posibilă împărțirea spațiului în sectoare clare, ceea ce face mai ușor pentru copii să mențină ordinea în cameră.

Dulapuri modulareRaft pentru copii cu 16 compartimente – cu dimensiunile unui cub 30 × 30 × 30 cm, un cadru metalic robust, conectori din plastic armat și o capacitate de încărcare de până la 10 kg per cub, vă permite să aranjați flexibil compartimentele individuale după cum este necesar

 

4. Cutii

Una dintre cele mai ușoare modalități de a menține ordinea în camera unui copil este diferitele cutii. Copiii își pot curăța cu ușurință jucăriile și, în același timp, pot muta cutia exact acolo unde au nevoie.

Cutii pentru camera copiilorSet trei cutii de depozitare DINO 30 × 30 cm, bej/verde – aceste cutii drăguțe pentru copii sunt robuste și au o dimensiune standard care se potrivește în sistemele de rafturi disponibile în mod obișnuit

 

Cutii de depozitare pentru copii

La stânga set 3 cutii de depozitare copii 30 × 30 cm UNIVERS, pe dreapta set de 6 cutii de depozitare gri 30 × 30 cm

Set multifunctional de cutii de depozitare gri

Un set multifuncțional de cutii de depozitare pe care le poți depozita exact în funcție de nevoile tale (stânga set de 3 cutii, pe dreapta set de 4 cutii)

 

5. Rafturi de cărți

Pentru micii viermi de carte, bibliotecile sunt o necesitate. Încurajați dragostea copiilor pentru lectură și permiteți-le să aibă cărți ordonate și ordonate. Alegeți un raft cu spațiu suficient pentru cărți de diferite dimensiuni.

Raft pentru cărți pentru copii

Un raft pentru cărți și jucării pentru camera copiilor UNIVERSUL – această bibliotecă elegantă are 3 rafturi deschise pentru cărțile preferate de diferite dimensiuni și o cutie de jucării spațioasă cu roți

 

Combină și creează!

Spatiul ideal de depozitare pentru o camera de copii poate fi creat prin combinarea mai multor solutii. Cheia este să creați un spațiu care nu este doar practic, ci și adaptat vârstei, nevoilor și intereselor copiilor dvs.. Combină sistemele individuale de depozitare și creează un spațiu funcțional, bine organizat și în același timp plăcut și confortabil pentru copiii tăi. Datorită acestui lucru, îți vei face funcționarea zilnică mai ușoară, vei face curățenia mai ușoară și mai plăcută copiilor și, în același timp, îi vei încuraja să-și asume responsabilitatea și să se bucure de spațiul lor propriu, ordonat.

 

 ***

 

S-ar putea să-ți placă ▼▼▼

Echipament pentru camera copiilor

1. Cort pentru copii Teepee alb-gri 160 × 120 × 120 cm

2. Cort copii Teepee bej-roz 160 × 120 × 120 cm

3. Cort pentru copii Teepee gri-albastru 160 × 120 × 120 cm

4. Covoraș puzzle din 86 de piese cu certificat TÜV SÜD GS

5. Turn de învățare cu trepte, pin, 93 × 56 × 49 cm, alb/maro natural

6. Ursuleț mare crem XL 100 cm

7. Masa rotunda cu cos de depozitare, gri/alb

8. Masa rotunda cu cos de depozitare, roz/bej

9. Dragon balansoar Dino cu centură de siguranță

10. Scaun balansoar cu centura de siguranta

11. Cal balansoar maro cu efect sonor

 

Discuție

(0 comentarii)

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare