Stilul industrial - inspirații pentru casă și cafenea

5.2.2024 13:30.00 23

Lemn cu o patină distinctă, elemente metalice, „aspect” brut și funcționalitate - acesta este stilul industrial. Se bazează pe mediul de hale industriale și fabrici, aducând simplitate și autenticitate în interior. Este unul dintre cele mai populare stiluri atunci când proiectați interioare funcționale moderne. Intenționați să vă mobilați casa, cafeneaua sau restaurantul în stil industrial? Avem sfaturi și inspirații utile pentru a vă ajuta să creați un interior unic și elegant!

Stilul industrial - inspirații pentru casă și cafenea


De unde vine stilul industrial ?

Stilul industrial în design și arhitectură a fost creat în secolul al XIX-lea în timpul revoluției industriale. În acel moment, în orașe au început să apară hale de producție, depozite, fabrici și alte clădiri industriale..

Stilul industrial folosește materiale brute și adesea netratate, cum ar fi oțel, beton, cărămidă și lemn. Se referă la funcționalitatea și caracterul practic al mediilor industriale. Elementele tipice ale acestui stil includ, de exemplu tavane înalte, pereți netratați, țevi vizibile și cablaje electrice, spații deschise și mobilier tipic unui mediu industrial.

Scaune de bar in stil industrial

Stilul industrial de locuit se caracterizează prin utilizarea materialelor precum metalul, lemnul, textilele, pielea sau betonul - materiile reci și materiile prime sunt completate în mod corespunzător cu altele mai moi și mai calde.

 

Ce este mobilierul în stil industrial ?

 

1. Metal negru

Structura metalică, în cea mai mare parte de culoare închisă, este unul dintre elementele caracteristice ale designului industrial. Cadrele din oțel ale meselor, scaunelor și raftului conferă mobilierului un aspect robust și se referă la un mediu industrial.

 „Metal

 

2. Lemn cu patină

Elementele din lemn ale mobilierului industrial au o structură cu adevărat distinctivă. Folosirea lemnului cu patina sau aspect uzat aduce o nota de istorie si autenticitate. 

 Lemn stil industrial

3. Aspect crud

Mobilierul industrial nu este despre perfecțiune. Suprafețele brute, nefinisate, care se referă la medii de fabrică și industriale sunt un element cheie al acestui mobilier. Pe lângă lemn și metal, în interioare se mai folosesc cărămizi, beton, sticlă și oțel inoxidabil.

 

4. Conexiuni vizibile și mecanisme expuse

Diferite tipuri de mecanisme, șuruburi, flanșe și alte elemente de legătură, acest tip de mobilier nu încearcă deloc să se ascundă.

 

5. Functionalitate si simplitate

Mobilierul industrial se concentrează pe funcționalitate și simplitatea designului. Mobilierul în acest stil este conceput pentru a răspunde nevoilor actuale și oferă soluții practice.

 Mese de conferinta stil industrial

Stilul industrial este distinctiv, contrastând elemente „moale” precum de ex. un covor shaggy, o plantă mare de interior sau o canapea spațioasă din piele

 

▼ Inspirații pentru mobilier industrial ▼


Rafturi și rafturi industriale

Rafturi industriale

Rafturile metalice cu rafturi deschise arată modern și robust. Așezați în ele ceea ce este aproape de inimă - flori, cărți sau diverse decorațiuni.

Rafturi și rafturi industriale

1. Raft industrial cu 5 rafturi

2. Raft cu cărți, 6 secțiuni

3. O bibliotecă în formă de copac

4. Raft deasupra mașinii de spălat sau pentru toaleta Henry

5. Raft de colt cu 5 rafturi

6. Raft de colț CIK CAK

7. Raft pentru scari cu 10 blocuri

8. Raft stabil cu 5 rafturi

9. Raft cu 2 cosuri de rufe si 2 rafturi, 2 × 46 l

10. Rafturi de perete in stil industrial, 3 buc

11. Raft de perete cu umerase in stil industrial


Mese si mese industriale

Mese si mese industriale

Mesele cu rame din oțel și blat din lemn sunt un exemplu ideal de utilizare a mobilierului industrial pentru casă, birou, restaurant sau cafenea.

Mese industriale

1. Birou de birou pe colt cu doua rafturi

2. Masuta laterala pe roti Henry in stil industrial, 50 × 35 × 62 cm

3. Banca de pantofi/masuta de cafea industriala

4. Masa de bar cu 2 scaune

5. Set masute de cafea in stil industrial, maro

6. Set masute de cafea in stil industrial, marmura

 

Scaune industriale

Scaune in stil industrial

Cadrul din oțel negru mat în combinație cu culoarea maro vintage va adăuga suc bucătăriei, sufrageriei sau sufrageriei dumneavoastră. Scaunele industriale înalte sunt excelente și pentru cafenele și baruri.

Scaune inalte de bar industrial

1. Scaune de bar simple cu structura de otel, 2 buc

2. Scaune de bar EKHO design piele, 2 buc

3. Scaune de bar cu structura din otel si cotiere, 2 buc

 

Dulapuri industriale

Cabinet stil industrial

Dacă aveți nevoie de spații de depozitare închise, utilizați diferite tipuri de dulapuri sau dulapuri. Lucrurile nu vor fi la vedere și, în același timp, le puteți avea întotdeauna la îndemână.

 Cabinet stil industrial

1. Dulap înalt/suport pentru pantofi cu trei compartimente rabatabile 

2. Dulap sub chiuvetă în stil industrial, 60 × 30 × 63 cm

 

Umerașe industriale

Umeraș stil industrial

Puteți folosi umerase în stil industrial în 1000 de moduri - agățați-vă hainele sau gențile de mână, folosiți-l pentru cărți și diverse decorațiuni suspendate sau creați o oază de liniște verde din el.

 

Umeraș industrial

1. Un suport de haine pentru coridor cu o bancă în stil industrial 72 × 33,7 × 183 cm

2. Umeraș pentru coridor HENRY în stil industrial 80 × 30 × 178,5 cm

3. Umeraș cu design conductă de apă, rând dublu

4. Raft pentru încălțăminte și bancă 100 × 40 × 184 cm

5. Stand cu cuier HENRY

6. Raft de garderoba cu tija metalica, 5 rafturi si roti

 

 

Unde stilul industrial se potrivește peste tot?

Apartamente și case

Stilul industrial a început să se impună în zonele industriale, unde se aflau adesea mansardele și fabricile. Prin urmare, este ideal pentru apartamentele urbane și mansardele, unde se păstrează arhitectura industrială originală. Cu toate acestea, îl poți folosi frumos și într-un apartament obișnuit sau în interiorul casei tale. Combinația de elemente dure și brute cu culori calde și mobilier confortabil creează un contrast interesant.

 Scaun din piele

Acest taburet din piele verde închis cu depozitare este o piesă de mobilier multifuncțională și elegantă, care va adăuga fler oricărui interior

 

Restaurante și cafenele

Stilul popular al restaurantelor, cafenelelor și patiserii noastre slovace. Țevile, cablurile și cărămizile admise, elementele metalice în combinație cu lemnul și designurile imaginative de mobilier pot crea spații moderne foarte plăcute.

 „Scaune industriale pentru cafenea

Birouri

Pentru birourile moderne, în special pentru industriile creative, stilul industrial poate fi o alegere potrivită. Spațiile deschise, tavanele înalte, mobilierul industrial interesant, elementele admise împreună cu iluminatul atrăgător pot crea un mediu inspirator creat pentru munca creativă.

 

Magazine

Un număr mare de spații comerciale, de la buticuri la magazine de mobilă, folosesc stilul industrial. Datorită acesteia, pot crea spații atractive în care își pot prezenta produsele în mod corespunzător.

 

Hoteluri si pensiuni

Multe hoteluri și pensiuni au ales un stil industrial (sau o combinație de stiluri industriale și alte stiluri) și au creat spații la modă, cu o atmosferă excepțională pentru oaspeții lor..

 Masuta laterala industriala

Elementele de stil industrial sunt adesea combinate cu altele (de exemplu, stilul vintage, stilul country sau design nordic cu linii curate.)

 

Datorită mobilierului industrial, puteți crea un interior confortabil și în același timp modern, care va aduce autenticitate și funcționalitate. Stilul industrial în mobilier este mai mult decât o tendință – este o modalitate de a aduce individualitate și o moștenire a trecutului în spații.

 

Discuție

(0 comentarii)

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare