Comode și ladite

Aveți nevoie de puțin mai mult spațiu de depozitare într-una dintre camere? Comodele, lăzile sau taburetele sunt ideale pentru acest lucru - nu ocupă mult spațiu, dar oferă suficient loc pentru lucrurile pe care nu aveți unde să le puneți (reviste în sufragerie, jucării în camera copiilor, lenjerii în dormitor sau pantofi în hol).

Parametrii

Culoare:

Material:

Comode și ladite

Taburetele și lăzile oferă în plus față de spațiul de depozitare și o altă funcție - le puteți utiliza pentru a vă așeza. Fie că este vorba de îmbrăcat în dormitor, încălțat în hol sau ca o bancă în bucătărie. Au utilizări variate, în oferta noastră veți găsi și lăzi pliante sau taburete pliante.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. Możemy w tym celu korzystać z narzędzi i usług podmiotów trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej możesz znaleźć szczegółowe informacje lub edytować swoje preferencje.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logare